На сесії Дергачівської районної ради було розподілено субвенцію у розмірі 5 млн грн

На пленарному засіданні позачергової ХІІІ сесії Дергачівської районної ради було розподілено додаткову субвенцію на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у загальній сумі 5 млн. гривень.

Зокрема, ці кошти будуть спрямовані на:

• будівництво напірного каналізаційного колектору у смт. Мала Данилівка - 732 тис. грн.;

• капітальний ремонт дитячого садка в місті Дергачі - 1 495,3 тис. грн.;

• капітальний ремонт системи опалення, теплового пункту внутрішніх електричних мереж та внутрішніх приміщень, заміну вікон на енергозберігаючі та утеплення будівлі у «Дергачівській центральній районній лікарні» - 1 381,8 тис. грн.;

• реконструкцію актової зали Великопроходівського навчального виховного в приміщенні групи дошкільного підрозділу - 320,5 тис. грн.;

• на капітальний ремонт спортивної зали Солоницівської гімназії № 3 - 535,2 тис. грн.;

• капітальний ремонт спортивної зали Дергачівської гімназії № 3 - 535,2 тис. грн.

Також було запропоновано співфінансування зазначених об’єктів у розмірі 3% за рахунок коштів, що були виділені раніше з державного бюджету (за постановою Кабінету Міністрів України від 06.02.2016 р. № 106 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій»).