Рішення Загальних зборів Асоціації

2017 рік

22.12.2017 року, м. Люботин

1. Про основні результати реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади. Проекти адміністративно-територіального устрою. Додаток: текст звернення.
  2. Про обрання віце-президентів Асоціації.
  3. Про звіт щодо роботи Правління і виконавчих структур Асоціації за 2017 рік. Додаток: текст звіту Асоціації за 2017 рік.
  4. Про план роботи Асоціації на 2018 рік. Додаток: текст плану роботи Асоціації на 2018 рік.
  5. Про реалізацію проекту щодо впровадження на міжміському, приміському автомобільному, а також приміському залізничному транспорті системи обліку перевезень пасажирів пільгових категорій «електронний квиток». Стор. 2.
  6. Про звернення до Кабінету Міністрів України щодо внесення змін до Закону України «Про посилення захисту майна редакцій засобів масової інформації, видавництв, книгарень, підприємств книгорозповсюдження, творчих спілок». Додаток: текст звернення сторінка 1 та 2.
  7. Про проекти Харківського національного економічного університету ім. Семена Кузнеця.
  8. Про виконання статутних обов'язків щодо сплати членських внесків до Асоціації у 2017 році.

02.11.2017 року, м. Харків

1. Про основні положення пенсійної реформи в Україні.
  2. Про практичні кроки Уряду щодо забезпечення енергонезалежності України.
  3. Про деякі питання застосування Закону України «Про державну допомогу суб’єктам господарювання»: стор. 1, 2. Текст звернення: стор. 1, 2.
  4. Про хід реалізації обласного конкурсу міні-проектів «Разом в майбутнє» та шляхи його вдосконалення.
  5. Про практичний досвід організації співробітництва територіальних громад Близнюківського району.
  6. Про особливості регіонального самоврядування в Україні.
  7. Про деякі питання проходження служби посадовими особами органів місцевого самоврядування.
  8. Про внесення змін до Статуту Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області.
  9. Про проект Плану роботи Асоціації на 2018 рік.
  10. Про виконання статутних обов’язків щодо сплати членських внесків до Асоціації.

02.08.2017 року, смт Старий Салтів

1. Про досвід становлення об’єднаних територіальних громад
  2. Про деякі особливості реалізації Закону України «Про державну допомогу суб’єктам господарювання»
  3. Про взаємодію органів місцевого самоврядування з ГУ Державної фіскальної служби та її територіальними органами щодо наповнення місцевих бюджетів