Рішення Загальних зборів Асоціації

2018 рік

17 квітня 2018 року, смт Нова Водолага

1. Про практику організації роботи ЦНАПу та старост об'єднаної територіальної громади.
  2. Про реалізацію соціальних нормативів у сфері транспортного обслуговування населення та монетизацію пільг на проїзд.
  3. Про деякі питання оплати та охорони праці у комунальних підприємствах, установах та закладах області.
  4. Про звернення до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення щодо прискорення розгляду заявок для отримання ліцензій на мовлення громад на вільних радіоканалах.
  5. Про актуальні питання управління землями територіальних громад.
  6. Про деякі новели правового регулювання питань, пов'язаних з реалізацією повноважень органів місцевого самоврядування.
  7. Про проекти, конкурси, гранти, що спрямовані на розвиток територіальних громад.
  8. Про деякі питання взаємодії місцевих рад з територіальними осередками спілки ветеранів Афганістану.
  9. Про використання органами місцевого самоврядування системи електронних торгів державного підприємства «СЕТАМ» Міністерства юстиції України.
  10. Про проведення Всеукраїнської спартакіади серед народних депутатів Верховної Ради України, депутатів Верховної Ради АР Крим, обласних, районних, міських, сільських та селищних рад.

14 лютого 2018 року, м. Харків

1. Про взаємодію територіальних підрозділів Національної поліції з органами місцевого самоврядування щодо забезпечення публічної безпеки та порядку у територіальних громадах області.
  2. Про практичні кроки щодо впровадження реформи сільської медицини.
  3. Про заходи з покращення доріг місцевого значення та можливості цільового дорожнього фонду Харківської області.
  4. Про звернення до Кабінету Міністрів України щодо компенсації місцевим радам втрат, пов'язаних із наданням пільг підприємствам залізничного транспорту. Додаток:текст звернення.
  5. Про звернення до Кабінету Міністрів України щодо порядку розподілу коштів екологічного податку. Додаток:текст звернення.
  6. Про звіт ревізійної комісії Асоціації про виконання кошторису надходжень та видатків у 2017 році.
  7. Про рекомендації Державної регуляторної служби України щодо виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

2017 рік

22.12.2017 року, м. Люботин

1. Про основні результати реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади. Проекти адміністративно-територіального устрою. Додаток: текст звернення.
  2. Про обрання віце-президентів Асоціації.
  3. Про звіт щодо роботи Правління і виконавчих структур Асоціації за 2017 рік. Додаток: текст звіту Асоціації за 2017 рік.
  4. Про план роботи Асоціації на 2018 рік. Додаток: текст плану роботи Асоціації на 2018 рік.
  5. Про реалізацію проекту щодо впровадження на міжміському, приміському автомобільному, а також приміському залізничному транспорті системи обліку перевезень пасажирів пільгових категорій «електронний квиток». Стор. 2.
  6. Про звернення до Кабінету Міністрів України щодо внесення змін до Закону України «Про посилення захисту майна редакцій засобів масової інформації, видавництв, книгарень, підприємств книгорозповсюдження, творчих спілок». Додаток: текст звернення сторінка 1 та 2.
  7. Про проекти Харківського національного економічного університету ім. Семена Кузнеця.
  8. Про виконання статутних обов'язків щодо сплати членських внесків до Асоціації у 2017 році.

02.11.2017 року, м. Харків

1. Про основні положення пенсійної реформи в Україні.
  2. Про практичні кроки Уряду щодо забезпечення енергонезалежності України.
  3. Про деякі питання застосування Закону України «Про державну допомогу суб’єктам господарювання»: стор. 1, 2. Текст звернення: стор. 1, 2.
  4. Про хід реалізації обласного конкурсу міні-проектів «Разом в майбутнє» та шляхи його вдосконалення.
  5. Про практичний досвід організації співробітництва територіальних громад Близнюківського району.
  6. Про особливості регіонального самоврядування в Україні.
  7. Про деякі питання проходження служби посадовими особами органів місцевого самоврядування.
  8. Про внесення змін до Статуту Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області.
  9. Про проект Плану роботи Асоціації на 2018 рік.
  10. Про виконання статутних обов’язків щодо сплати членських внесків до Асоціації.

02.08.2017 року, смт Старий Салтів

1. Про досвід становлення об’єднаних територіальних громад
  2. Про деякі особливості реалізації Закону України «Про державну допомогу суб’єктам господарювання»
  3. Про взаємодію органів місцевого самоврядування з ГУ Державної фіскальної служби та її територіальними органами щодо наповнення місцевих бюджетів