Другий, обласний етап Всеукраїнської спартакіади серед депутатів

відбувся сьогодні у Харкові.

Участь у змаганнях взяли 367 депутатів з 21 району та міста обласного значення Харківщини.

Спартакіаду відкрили голова Харківської обласної ради, президент Асоціації Сергій Чернов, перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації Микола Тітов, заступник начальника управління спорту та туризму ХОДА Сергій Христоєв, голова ХОО ФСТ «Спартак» Ігор Богданов.

Звертаючись із вступним словом, Сергій Чернов сказав: «На таких людях, як ви, тримається Слобожанщина! Я щиро вдячний вам за те, що в котрий раз ви знайшли в собі сили та енергію для того, щоб зустрітися на спортивних майданчиках та підтвердити, що трудові колективи області самореалізуються не тільки у своїй фаховій діяльності, а й у різних видах спорту. Адже спорт – це невід'ємна частина нашого життя, він всебічно розвиває нас фізично, загартовує характер і волю. Вірю в те, що учасники, продемонструють високі спортивні результаті як в індивідуальних змаганнях, так і в командній грі. Бажаю, щоб турнір для вас пройшов успішно і нехай переможе сильніший!».

За результатами проведення спартакіади 1 загальнокомандне місце посіла команда депутатів Лозівського району, 2 місце – команда Валківського району, 3 – Краснокутського.

Футзал:

1 місце – Лозівський ррайон;
2 місце – Печенізький район;
3 місце – Дергачівський район.

Волейбол:

1 місце – Зміївський район;
2 місце – м. Первомайський;
3 місце – Лозівський район.

Теніс настільний жінки:

I місце – Надія Манукян (Кегичівський район), II– Ілона Засуха (Первомайський район), III – Наталія Приходько (Сахновщинський район);

Теніс настільний чоловіки

I місце – Костянтин Задніпровський (Ізюмський район), II – Юрій Корж (місто Лозова), III – Петро Кучков (Зміївський район).

Шахи жінки:

І місце – Ірина Лучко (Краснокутський район), ІІ – Любов Ткачова (Ізюмський район), ІІІ – Наталія Кисельова (Валківський район);

Шахи чоловіки:

І місце – Олексій Логвиненко (місто Первомайський), ІІ – Михайло Юхно (Краснокутський район), ІІІ – Володимир Шевченко (Лозівсбкий район).

Шашки жінки:

I місце – Анна Калантай (Красноградський район), II – Наталя Перепелиця (Шевченківський район), III – Лілія Лучковська (Краснокутський район);

Шашки чоловіки:

I місце – Петро Бобрус (Шевченківський район), II – Володимир Полончук (Зміївський район), III – Григорій Смоляк (Краснокутський район).

Окрім того, спеціальні дипломи отримали наймолодшій депутат -  Ковальчук В'ячеслав з Краснокутського району (22 років), та найстарший – Кулішов Микола з Валківського району (68 років).