У Чорноморську стартувала VII Всеукраїнська спартакіада депутатів усіх рівнів

У Чорноморську на Одещині 5 червня відбулось урочисте відкриття VII Всеукраїнської спартакіади депутатів усіх рівнів.

Цього року участь у змаганнях беруть збірні команди депутатів з 17 областей України. Кожна команда налічує по 23 учасника, які змагаються у 5 видах спорту: футзал, волейбол, настільний теніс, швидкі шахи і шашки.

Харківська область представлена в усіх видах спорту найкращими спортсменами-депутатами з Валківського, Дергачівського, Зміївського, Золочівського, Красноградського, Кегичівського, Лозівського, Сахновщинського, Харківського та Шевченківського районів, а також з міст обласного значення: Куп'янськ і Первомайський.

У перший день змагань Харківська команда з футзалу з рахунком 0:1 поступилася минулорічним чемпіонам, збірній команді Івано-Франківської області. У другому матчі вони здобули впевнену перемогу над збірною командою Тернопільської області з рахунком 4:2. Свої перші перемоги здобули також чоловіки у змаганнях з шахів та шашок.