Чергове засідання Правління Асоціації

відбулося сьогодні у с. Рогань.

Учасники розглянули поточні питання діяльності Асоціації, обговорили низку питань реформи місцевого самоврядування в Україні, зокрема децентралізації влади та виконання вимог нового законодавства, що стосується роботи місцевих рад.

Окрім того, члени Правління Асоціації схвалили персональний склад делегації Харківської області для участі відразу у двох всеукраїнських заходах: у форумі «Становлення інституту старост в Україні: перші кроки», який відбудеться 20-21червня 2018 року у м. Хмельницькому та у III-Форумі місцевого розвитку, що пройде 21–23 червня 2018 року у м. Трускавці.

Відповідно до рішення Правління, у цих форумах візьме участь керівництво Асоціації, депутати обласної ради, керівники місцевих рад, старости об'єднаних територіальних громад області, працівники виконавчого апарату облради та виконавчої дирекції Асоціації.

Під час участі у форумах, делегацією буде представлено широкий спектр презентаційної поліграфічної та відео-продукції, яка висвітлюватиме діяльність місцевого самоврядування саме на Харківщині, її кращі ініціативи та практики.