Підходи до урбанізму та кадрова політика, охорона здоров’я та соціальні справи – італійські акценти публічного адміністрування для українських посадовців

Вітчизняна делегація урядовців та депутатів, управлінців та експертів, у складі якої президент Асоціації, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, знайомлячись з італійським досвідом врядування, перебуває у Флоренції. Програмою передбачено низку зустрічей та діалогів з італійськими високопосадовцями.

Так, в рамках вчорашнього, третього дня ознайомчого візиту українська делегація з двадцяти осіб відвідала міську раду Флоренції, ознайомилась з діяльністю її апарату, підходами до урбанізму та кадровою політикою муніципалітету.

З Регіональним міністром з питань охорони здоров'я та соціальних справ Стефанією Саккарді та генеральним директором Регіонального міністерства Марко Брінтадзолі обговорили питання охорони здоров'я та соціального захисту, якими опікується регіональна влада.

Сьогоднішній план заходів включає спілкування з фінансовим менеджером Флоренції, віце-президентом національної асоціації муніципалітетів, провідними фінансистами та аудиторами міста.