Всеукраїнський конкурс журналістських робіт “Медична та освітня реформи: міфи, правда та виклики”

Цікавитеся реформами в освітній та медичній сферах? Вивчаєте та пишете про виклики цих реформ? Працюєте або дописуєте у газету, онлайн-видання чи на радіо?

Запрошуємо вас до 16 грудня 2018 року подавати свої публікації та радіозаписи за посиланням: http://bit.ly/konkurseidos

Переможці конкурсу отримають сертифікати на закупівлю техніки необхідної для журналістської діяльності.

Конкурсна комісія, сформована з представників Програми «U-LEAD з Європою», експертів із медичної та освітньої реформ та співробітників  Центру «Ейдос» обере 10 переможців у таких номінаціях.

Матеріали про освітню реформу

• Репортаж
  • Розслідування
  • Фоторепортаж
  • Інтерв’ю
  • Серія публікацій

Матеріали про медичну реформу

• Репортаж
  • Розслідування
  • Фоторепортаж
  • Інтерв’ю
  • Серія публікацій

Рекомендації до матеріалів:

• Через історії людей показані зміни та очікування від даних реформ;
  • Є історії людей-новаторів, приклади взаємодії громади з місцевою владою;
  • Професійне та грамотне розкриття теми;
  • Коректний фактаж по реформах;
  • Збалансована подача позицій сторін;
  • Відсутність “мови ненависті” та ксенофобії;
  • Дотримання журналістських стандартів та стандартів якості матеріалу;
  • Легкість сприйняття, зрозумілість та орієнтація на аудиторію;
  • Сучасна подача матеріалів, приваблива для аудиторії;
  • Наявність сталої та широкої аудиторії у медіа апліканта.

Матеріали мають бути підготовлені та оприлюднені у друкованих, радіо та онлайн ЗМІ в період з 1 квітня по 14 грудня 2018 року.

Правила Конкурсу: http://bit.ly/ruleseidos

Конкурс проводиться у рамках проекту «Медіашкола з Децентралізації. Курс ІІ», що здійснюється Центром політичних студій та аналітики «Ейдос» за підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей  на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

У складі Асоціації об’єдналися 432 рад різного рівня, що складає 98,2% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 12 об’єднаних територіальних громад