Третій набір Сертифікатної програми «Антикорупційні студії»

«Антикорупційні міждисциплінарні студії» – це освітня програма, присвячена комплексному вивченню корупції як соціально-правового явища та шляхів її запобігання.

Програма буде корисною для представників антикорупційних органів, активістів громадського сектору, помічників народних депутатів, працівників органів влади, журналістів, викладачів, які бажають підвищити кваліфікацію у даній сфері, юристів приватних компаній, а також студентів.

Початок програми: вересень 2019 р.
Тривалість програми: два семестра (І семестр – з вересня 2019 р., ІІ семестр – з січня 2020 р.).
Мова проведення: українська/англійська.
Місце проведення: Національний університет «Києво-Могилянська академія», Київ.
Графік занять: четвер, п'ятниця о 18.00 – 20.50. У випадку зайнятості лектора заняття можуть відбуватися у суботу.
Вартість навчання: програма є безкоштовною для 30 слухачів, відібраних за результатами конкурсу.

Для участі у конкурсі необхідно до 23.00 5 вересня заповнити аплікаційну форму, а також на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду надіслати:
– Резюме;
– Копію диплома і додатку до диплома;
– Сертифікат про знання іноземної мови (у разі наявності);
– Рекомендаційний лист;
– Мотиваційний лист (300-500 слів) або відео тривалістю до 3 хв. у форматі MPEG-4.

Сертифікатна освітня програма – це спільний проект Національного університету «Києво-Могилянська академія» та Міждисциплінарного науково-освітнього Центру протидії корупції в Україні, що реалізується за підтримки Open Society Foundations.

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)