Конкурс Єврокомісії: Стратегічні партнерства для розвитку спроможності організацій громадянського суспільства країн Східного партнерства

Європейська комісія запрошує організації громадянського суспільства з Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Молдови та України подавати заявки на новий конкурс — “Стратегічні партнерства для розвитку спроможності організацій громадянського суспільства країн Східного партнерства”.

Конкурс направлений на те, щоб створити пул надійних організацій, з якими Єврокомісія підпише спеціальні угоди (Financial Framework Partnership Agreements) з метою зміцнення співпраці й координації дій та ініціатив для посилення ролі ОГС як суб’єктів управління у країнах Східного сусідства ЄС.

“Стратегічні партнерства для розвитку спроможності організацій громадянського суспільства країн Східного партнерства” — це відкритий конкурс заявок, де всі документи подаються разом (заявка на партнерство та заявка на грант).

Кінцевий термін подання повної заявки: 05 вересня 2019 року (до 12:00 за брюссельським часом).

Щоб подати заявку, організації повинні зареєструватися в системі PADOR (як це зробити — читайте тут) та подати заявку у PROSPECT.

Мета PROSPECT — підвищити ефективність управління конкурсом заявок та запропонувати кращий сервіс організаціям громадянського суспільства через нову панель функціональних можливостей, таких як подання в режимі он-лайн та можливість стежити онлайн за статусом їх заявки.

Важливо! Інформаційні сесії будуть проводитися у форматі вебінарів. Якщо ви зацікавлені в такій сесії, будь ласка, надішліть електронний лист до 24 червня 2019 р. на  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , вказавши: ім’я, прізвище, громадянство та електронну адресу осіб, які зацікавлені у вебінарах.

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)