Великобурлуцька районна рада

Харківська обл., Великобурлуцький р-н, смт Великий Бурлук, вул. Центральна, буд. 9

Сайт: https://vb-rayrada.gov.ua/   Е-пошта: vbrr2006@ukr.net

Час вступу до Асоціації: 13 вересня 2007 року.

Голова райдержадміністрації Ігор Коваленко взяв участь у зборах первинної ветеранської організації селища Великий Бурлук

У даний період проходять звітно-виборні збори у ветеранських організаціях по Великобурлуцькому району. На один із таких заходів були запрошені голова районної державної адміністрації Ігор Коваленко та начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Андрій Кайдалов.

Ветеранські збори провів заступник голови Великобурлуцької районної організації ветеранів України Михайло Овсянніков. Голова первинної ветеранської організації смт Великий Бурлук Валентина Павлова підбила підсумки діяльності організації за звітний період, подякувала усім ветеранам, які беруть активну участь у житті селища. Голова Великобурлуцької районної організації ветеранів України Василь Сорокін назвав ряд заходів, у яких члени організації брали участь.

Учасники зборів озвучили ряд проблем, пов'язаних із транспортним сполученням, передплатою періодичних видань, відсутністю фінансування організації ветеранів.

Ігор Коваленко відповів на запитання присутніх та зазначив, що організація ветеранів, згідно зі звітом, працювала добре. Начальник управління соціального захисту населення РДА Андрій Кайдалов нагадав, що для вирішення соціальних проблем необхідно також звертатися до сільських і селищних рад за місцем проживання, в кожній з яких є відповідальна особа, яка займається документами щодо питань соціального захисту.

Новини Великобурлуцького району

Середа, 07 серпня 2019 09:12
Понеділок, 19 листопада 2012 20:37
Рівень підготовки Великобурлуцького району становить: житловий фонд – 100%, теплове господарство – 100%, водопровідно-каналізаційне господарство – 100%,