Первомайська районна рада

64107, Харківська обл., м. Первомайський, вул. Соборна, буд. 16. Тел. факс: (0-248) 3-24-22.

Сайт: https://pervomayska-rayrada.gov.ua/   Е-пошта: pervomay48@ukr.net

Час вступу до Асоціації: 07 червня 2007 року.

Зверення голови районної ради В.Татаренкова до керівників КНП ПЦРЛ Панаріна І.І. та КНП ПЦПМСД Горячок Р.В.

«Первомайська районна рада, відповідно до Концепції збереження та зміцнення здоров'я населення Первомайського району, як визначального чинника підвищення якості життя і збільшення її тривалості, затвердженої рішенням XVI сесії районної ради VII скликання від 21.04.2017р. № 346-VII та Комплексної програми зміцнення здоров'я, поліпшення якості та продовження життя населення Первомайського району на період до 2020 року, затвердженої рішенням XХV сесії районної ради VII скликання від 14.06.2018р. №529-VII, враховуючи рішення XXXIII позачергової сесії районної ради VII скликання від 24.07.2019р. № 761-VII "Про звернення депутатів Первомайської районної ради до депутатів Первомайської міської ради з питань забезпечення сталого функціювання медичних закладів та надання дозволу на проведення оптимізації штатного розкладу КНП Первомайська ЦРЛ, пропонує керівництву зазначених закладів розглянути питання розширення медичних послуг населенню району та міста, у т.ч. і на платній основі, згідно чинного законодавства України, з пріоритетним залученням фахівців, які були звільнені, у зв'язку з оптимізацією штатного розкладу КНП Первомайська ЦРЛ».

Новини Первомайського району

П'ятниця, 09 серпня 2019 09:14
Голова Первомайської районної ради Володимир Татаренков звернувся до керівників КНП ПЦРЛ Панаріна І.І. та КНП ПЦПМСД Горячок Р.В.: «Первомайська районна рада,
П'ятниця, 09 вересня 2016 22:05