Сахновщинська районна рада

64501, смт Сахновщина, вул. Шмідта,10. Тел. факс: (0-262) 3-19-60.

Сайт: http://sahnov-rada.gov.ua/  Е-пошта: rada-sahnov@ukr.net

Час вступу до Асоціації: 19 червня 2009 року.

Сесія Сахновщинської районної ради

08 серпня о 9 годині під головуванням голови районної ради В.В.Левченка відбулася 44 позачергова сесія Сахновщинської районної ради VІІ скликання з таким порядком денним:

Про внесення змін до рішення районної ради від 20 грудня 2018 року «Про районний бюджет на 2019 рік» та додатків до нього, зі змінами.

Новини Сахновщинського району

П'ятниця, 09 серпня 2019 09:15
Вівторок, 17 вересня 2013 17:09
Сьогодні, 17 вересня, у Сахновщині святкують 70-річчя визволення від фашистських загарбників та 90-ту річницю утворення району. Привітати територіальну громаду зі