Куп'янська міська рада

63701, м. Куп'янськ, Харківська обл., проспект Конституції 3 (вул. Леніна), тел. (05742) 5-39-31

Сайт: http://kupyansk-rada.gov.ua/   Е-пошта: info@kupyansk-rada.gov.ua

Час вступу до Асоціації: Засновник (2007 рік).

Зустрічі керівництва міста та відділу освіти з працівниками закладів освіти міста

6 серпня проведено зустрічі керівництва міста та відділу освіти з працівниками закладів освіти міста в межах огляду готовності закладів освіти міста до нового 2019/2020 навчального року. Члени комісії відвідали заклади освіти сел. Ківшарівка: Куп'янську гімназію №2, Куп'янські загальноосвітні школи №№ 11,12, Куп'янські заклади дошкільної освіти (ясла-садок) №№ 10,15 та заклад дошкільної освіти (центр розвитку дитини).

Під час зустрічей визначено стан готовності закладів до нового навчального року, створення безпечних умов для навчання та перебування в них здобувачів освіти. Особливу увагу було приділено створенню освітнього простору для навчання дітей в умовах Нової української школи, організації харчування учнів (вихованців), визначенню нагальних потреб закладів для врахування в подальшій роботі.

Члени комісії відзначають великий обсяг проведеної роботи із залученням коштів бюджетів усіх рівнів, спонсорської допомоги та батьківських коштів.

Новини м. Куп’янськ

П'ятниця, 09 серпня 2019 09:26
Субота, 24 листопада 2012 19:14
23 листопада о 10.00 годині біля пам’ятника жертвам голодомору та політичних репресій вже традиційно відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня пам'яті жертв