Краснокутська районна рада

Тел. (0-5756) 3 21 60

Новини Краснокутського району

Середа, 24 липня 2019 00:00
23 липня 2019 року депутати постійної комісії районної ради з політико - правових питань та місцевого самоврядування розглянули 9 погоджених попередньо комісією
Вівторок, 20 листопада 2012 12:34
Рівень підготовки Краснокутського району до осінньо-зимового періоду 2012/2013 років становить: житловий фонд – 100%, теплове господарство – 100%,
Вівторок, 20 листопада 2012 12:33
З найщиріших привітань з нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів органів державної Податкової служби України розпочалася зустріч начальника ДПІ у
Вівторок, 20 листопада 2012 12:32
Нещодавно в ДПІ у Краснокутському районі начальником інспекції Тетяною Світличною проведено брифінг з актуальних питань діяльності податкової