Люботинська міська рада

62433, Харківська обл., м.Люботин,  вул. Слобожанська,26, тел. (057)741-27-54,; факс (057)741-07-90

Сайт: http://lubotin-rada.gov.ua/   Е-пошта: lubotin@mr.kh.gov.ua

Керівництво Люботинської міської ради

Міський голова - ЛАЗУРЕНКО Леонід Іванович
Тел. (0-57) 741 14 82

Новини м. Люботин

П'ятниця, 09 серпня 2019 09:28
10 серпня 2019 року об 11.00 на подвір'ї Люботинської ЗОШ № 4 відбудеться зустріч міського голови ЛАЗУРЕНКА Л.І. з мешканцями центральної частини міста. На зборах будуть
П'ятниця, 15 липня 2016 08:26
В рамках децентралізації держархбудконтролю нові містобудівні повноваження отримала громада міста Люботина. Відповідні акти прийому-передачі справ підписали
Субота, 24 листопада 2012 20:28
КП «Люботинська центральна міська лікарня» оголошує конкурс з вибору суб’єктів оціночної  діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки
Субота, 24 листопада 2012 20:22
Пам’ять – нескінченна книга, в якій записано все: і життя людини, і життя країни. Та й багато сторінок вписано кривавим і чорним! Читаєш подумки і здригаєшся від