Новини громад

На сайті Асоціації працює інформаційна стрічка «Новини громад». Надсилайте новини на електронну скриньку Асоціації info@association.kharkov.ua з поміткою «Новини громад». У стрічці "Новини громад" розміщуються посилання на контент лише новинного характеру, який відображає події відповідної ради (громади) та не містить провокативного або рекламного змісту.

Жителям Нововодолажчини разом із головою Олександром Єсіним роздали понад 11,5 тисяч наборів гуманітарної допомоги від Президента України.

На жаль, Харківщина вже четвертий місяць Харківщина чинить спротив вторгденню російських окупантів. Тривають запеклі бої за кожен клаптик нашої землі.
Серед тих, хто захищає Харківщину, – чимало бійців з Нововодолазької громади: хтось воює на «нулі», а хтось боронить рідну громаду. Передали хлопцям з Нововодолазької ТРО партію бронежилетів – най убезпечать їх від ворожих куль та уламків снарядів.
Жителям Нововодолажчини разом із головою Олександром  Єсіним роздали понад 11,5 тисяч наборів гуманітарної допомоги від Президента України.
У кожному пакунку – найнеобхідніші продукти харчування, яких має вистачити на кілька тижнів. Набори отримали як мешканці громади, так і родини вимушених переселенців. З початку війни Нововодолажчина прийняла більш ніж десять тисяч людей, яким довелося шукати прихисток через бойові дії.
Продовжуємо працювати, боротися за Харківщину та всю Україну – кожен на своєму фронті, і разом наближаємо нашу Перемогу!
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...