Круглий стіл у Вовчанській громаді

Сьогодні, 18 січня, Перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації Микола Тітов разом з радником Асоціації з правови питань Олегом Михайловим відвідали Вовчанську територіальну громаду та взяли участь у проведенні Круглого столу.

Основною темою став процес децентралізації, обговорення шляхів подальшого розвитку місцевого самоврядування та правовий супровід роботи місцевої ради, її виконавчого органу та старостинських округів.

Учасниками Круглого столу були представники громадських організацій, депутати, старости, члени виконкому, керівники комунальних закладів та представники засобів масової інформації.

Всього прийняли участь у засіданні  50 осіб, захід був проведений з дотриманням карантинних норм.

Вовчанський міський голова Анатолій Степанець та спікери заходу надали  відповідь на численні питання учасників Круглого столу.

 

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...