Засідання робочої групи з підготовки практичних рекомендацій щодо запобігання проявів корупції в органах місцевого самоврядування

Сьогодні, у приміщенні Виконавчої дирекції Асоціації, члени Робочої групи

перший віце-президент-виконавчий директор Асоціаці Микола Тітов, члени комісії Асоціації з питань запобігання корупції та правового забезпечення розвитку,  професори Світлана Попова та Лілія Попова, Яна Брусенцова, головний редактор журналу «Місцеве самоврядування», радник Асоціації, Андрій Мацокін, головний редактор журналу «Держслужбовець», та Ольга Штрикун, заступник виконавчого директора Асоціації,  обговорили питання підготовки посібника для посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад з питань запобігання проявів корупції.

Видання посібника буде забезпечено Виконавчою дирекцією Асоціації та розповсюджено місцевим радам області для практичного використання.  

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...