На Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України презентували План швидкого відновлення країни

Президент Асоціації, голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко взяла участь у черговому засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.
Учасникам засідання презентували План швидкого відновлення України, який було розроблено за дорученням глави держави Володимира Зеленського. Разом з фахівцями обговорили питання реалізації Плану, в тому числі із залученням інвестицій.
У заході взяли участь голови обласних рад та міських голів.
«Збитки нашої країни через війну, яку активно ведуть проти нас рашисти, колосальні. Це тисячі приватних будинків, багатоповерхівок, шкіл, садочків, медичних закладів, об‘єктів ЖКГ. А через постійні ракетні обстріли вони поки що лише зростають. І вже зараз ми маємо серйозно поставитись до роботи по відновленню кожного об‘єкту. Згідно з Планом, відбудова має бути максимально швидкою і враховувати сучасні будівельні стандарти», - сказала Тетяна Єгорова-Луценко.
За даними Офісу Президента України нині оцінка збитків нашої країни внаслідок російської агресії становить 750 млрд дол. США.
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...