До конкурсної програми фестивалю «Дитятко – 2022» відібрано 142 роботи

Оргкомітет для участі у XIV Міжнародному дитячому медіафестивалі «Дитятко» загалом отримав майже тисячу різноманітних робіт з усього світу.

За рішенням оргкомітету до конкурсної програми цьогорічного фестивалю відібрано 142 фільмів та програм з 34 країн світу, більшість з яких (86 робіт) становлять роботи дитячих студій та юних митців.

Війна не дає дорослим права лишати дітей можливості висловитись. Війна триває, та молодь й підлітки вже намагаються осмислити сьогодення, рефлексувати на тему війни, дружби, мирного неба, жертви та страждань кожного українця незалежно від віку.

Тож невипадково значна кількість отриманих оргкомітетом дитячих робіт у різний спосіб торкаються теми війни. Юні режисери та мультиплікатори намагаються наявними у них засобами осмислити жахливі події, що відбуваються навкруги.

МИР. Саме до цього закликають діти у своїх роботах.

ЛЮБОВ. Любов до України червоною стрічкою лунає у дитячих фільмах та анімації.

ПЕРЕМОГА. Юнаки та дівчата упевнено дивляться у майбутнє та наголошують, що голому королю ніколи не здолати українських героїв.  

«Коли закінчиться війна – це буде найщасливіший день для мене, бо я поїду додому, – каже одна з героїнь. – Розумію, що будь-яка перемога завжди дається нелегко, та ми обов’язково переможемо».

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...