Захист персональних даних в органах місцевого самоврядування: стандарти і кроки впровадження (посібник)

Команда юристів - Уляна Шадська, Тетяна Олексіюк і Володимир Батчаєв - розробила методичний матеріал у форматі своєрідного плану необхідних кроків для організації та забезпечення захисту персональних даних.


Видання не обтяжене складними термінами та призначене насамперед для практиків, які опікуються питаннями захисту інформації під час своєї повсякденної діяльності в органах державної влади та місцевого самоврядування.

Цей матеріал — своєрідний путівник для органів місцевого самоврядування, розроблений, щоб допомогти організувати роботу у сфері захисту персональних даних відповідно до вимог законодавства.

Зміст цього документу можна використовувати для проведення навчальних та інших просвітницьких заходів.

Ознайомитися з посібником можна ЗА ПОСИЛАННЯМ (PDF, 4,4 МБ).


Посібник підготовлено за підтримки Міжнародного Фонду “Відродження” та Європейського Союзу в рамках гуманітарної ініціативи “Людяність і взаємодопомога”. Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжна- родного фонду “Відродження” та Європейського Союзу”.

* за матеріалами сайту "Децентралізація"

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...