Сила СпівДії. USAID разом з волонтерами нададуть 5000 ноутбуків

5 грудня стартував проєкт на конкурсній основі «СпівДія Ноут», в межах якого освітні заклади, неприбуткові організації та самозайняті особи України отримають 5000 сучасних ноутбуків з ліцензійним програмним забезпеченням.
Національний проєкт «СпівДія Ноут» є результатом спільних зусиль міжнародних донорів, бізнесу, українських волонтерів та влади. Проєкт реалізується в межах молодіжної програми USAID «Мріємо та діємо», що виконується організацією IREX у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України та українською волонтерською платформою «СпівДія», а також компаніями HP Inc. та Microsoft, які надали ноутбуки та ліцензійне програмне забезпечення.
Прийом заявок першої хвилі проєкту стартував 5 грудня і триватиме до 15 грудня. Ініціатива втілюється на всій території України, крім тимчасово окупованих станом на сьогодні територій.
Подати заявку можуть:
• школи, що прагнуть забезпечити дітей, які не мають обладнання для навчання;
• громадські організації / благодійні фонди / інші освітні та творчі неприбуткові організації та ініціативи;
• самозайняті особи.
Для участі у першій хвилі конкурсу необхідно до 15 грудня (включно) подати заявку. З усіма деталями щодо необхідних кроків та критеріїв можна ознайомитися на сайті волонтерського об'єднання «СпівДія»
Ноутбук зможуть отримати ті особи чи організації, які відповідають критеріям конкурсу та будуть обрані його переможцями.
Розглядатися будуть лише повні заявки, які містять вичерпне обґрунтування потреби та необхідні підтверджувальні документи.
Пріоритет буде надаватися заявникам та заявницям, які дійсно потребують ноутбук(и) для забезпечення доступу до навчання, надання соціальних і волонтерських послуг, а також самозайнятим особам.

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...