Про службу в органах місцевого самоврядування

Перший віцепрезидент – виконавчий директор Асоціації Микола Тітов, як член Робочої групи взяв участь  у засіданні з підготовки до другого читання законопроєкту  №6504 «Про службу в органах місцевого самоврядування».

Засідання відбулося  у дистанційному режимі  під керівництвом Віталія Безгіна, голови підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Члени Робочої групи, експерти обговорили деякі положення щодо особливостей правового регулювання діяльності осіб на  виборних посадах, працівників патронатної служби, підготовки кадрів,  роль Кабінету Міністрів  та інших центральних органів влади, їх межі впливу на місцеве самоврядування, статус та повноваження керівника апарату тощо.

Робота над іншими розділами законопроєкту буде продовжена.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...