Підтримка проєктів, направлених на відновлення та реконструкцію України

Команда програми Підтримка організацій громадянського суспільства в Україні підготувала різдвяний подарунок для організацій громадянського суспільства України (ОГС). 

Про що: Програмний фонд відновлення та реконструкції надасть фінансову підтримку проєктам, ОГС, які будуть направлені на відновлення та реконструкцію України, особливо на місцевому рівні з використанням підходу гендерної рівності та соціального залучення. 

Що таке відновлення та реконструкція?

•   Відновлення - це термінова діяльність, яка підтримає вашу організацію з короткостроковими потребами. 

Наприклад, це може бути підтримка переміщення людей з обмеженими можливостями до тимчасового притулку/об’єкта або забезпечення.

•  Реконструкція – діяльність на довгострокову перспективу, яка дозволить створити кращі умови для вразливих груп у розбудові соціальної згуртованості та інтеграції їх в ініціативи реконструкції на місцевому рівні. 

Приклади такої діяльності можуть бути наступні: підтримка щодо розширення економічних можливостей жінок, адвокаційні зусилля з місцевою владою, відкриття молодіжних центрів та закладів для людей з інвалідністю, підтримка у створенні робочих місць для людей з інвалідністю, захист та підтримка національних меншин, захист прав ЛГБТКІ+ спільноти, робота з місцевою владою для забезпечення потреб становлення нових інститутів, підтримка демократичних процесів на місцях та інше

 

Хто може взяти участь?

•  Організації громадянського суспільства (ОГС)

•  Коаліції ОГС 

•  Організації, які працюють з уразливими групами

•  Організації, які захищають права жінок та надають підтримку постраждалим від насильства. 

 

Яка максимальна сума фінансування?

- Для проєктів відновлення до 150 000 фунтів стерлінгів при мінімальній тривалості три місяці. 

- Для проєктів реконструкції від 50 000 до 250 000 фунтів стерлінгів за проєкт до 12 місяців.

 

Прийом заявок

Програмний фонд відновлення та реконструкції відкриває приняття заявок 06.01.2023 і триватиме до 06.02.2023 (до 17:00 за Києвом).

 

Важливі правила заповнення заявки

Грантова заявка заповнюється онлайн. 

Мова заповнення заявки може бути англійська або  українська. Важливо заповнювати всі обов`язкові поля одразу. В іншому випадку ви отримаєте повідомлення про помилку, і система не дозволить продовжувати та подати заявку. 

 

Як подати заявку: 

Заповнить реєстраційну форму за посиланням:

https://ucsofund.crownagents.com/

 

В разі виникнення питань, будь ласка, пишіть нам у повідомленнях або на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Програма «Підтримка організацій громадянського суспільства (ОГС) в Україні» впроваджується за фінансової підтримки» Міністерства  закордонних справ та міжнародного розвитку Великої Британії (Foreign, Commonwealth & Development Office) та виконується Crown Agents   у партнерстві з International Alert , Optima Group і у співпраці з Crown Agents in Ukraine. 

 

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...