Відновлення деокупованих територій: об’єднуємо зусилля

За дорученням президента Асоціації, голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко провели у виконавчій дирекції Асоціації зустріч із депутатом обласної ради, екс-секретарем Куп’янської міської ради, в.о. мера - Валерієм Говоровим.

 Під час зустрічі обговорили низку проблем з відновлення деокупованних територій Харківщини. Визначили деякі практичні кроки щодо підвищення ефективності реалізації повноважень органами місцевого самоврядування, а також співпрацю із місцевими військовими адміністраціями.

За результатами обговорення готуємо пропозиції, в тому числі, щодо складу обласної робочої групи для проведення аналізу ситуації на місцях та підготовки пропозицій до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо деяких змін правового регулювання діяльності органів місцевого самоврядування,  органів державної влади в умовах воєнного стану, спрямованих на підвищення їх спроможності для вирішення нагальних питань з відновлення деокупованих територій.

    

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...