Вебінар «Особливості складання місцевих бюджетів – 2024

Новели бюджетного законодавства обговорять 28 вересня. Реєстрація учасників триває.

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) запрошує взяти участь у вебінарі на тему «Особливості складання місцевих бюджетів – 2024 (новели законодавства)».

15 вересня 2023 року проєкт Закону про Державний бюджет України на 2024 рік був схвалений Кабінетом Міністрів України та переданий на розгляд Верховної Ради України. Документ містить ряд новацій, які стосуватимуться бюджетного процесу на місцевому рівні. Основна частина вебінару буде присвячена особливостям складання проєктів місцевих бюджетів на 2024 рік та розгляду запитань учасників.

DOBRE запрошує до участі представників органів місцевого самоврядування, місцевих фінансових органів, розпорядників коштів місцевих бюджетів.  

Вебінар відбудеться онлайн 28 вересня 2023 року о 10:30.

Учасникам необхідно зареєструватись за посиланням https://forms.gle/stjVQ965hyKW5RDd9

Посилання на вебінар ви знайдете у кінці реєстраційної форми.

Джерело

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...