«Угоди мерів - Схід» повідомляє про оголошений добір

Харківська обласна рада як територіальний координатор «Угоди мерів - Схід» повідомляє про оголошений добір серед представників ОМС, ГО та бізнесу на енергетичні та кліматичні стажування у Центральній Європі в рамках Проекту «Партнерство для сталого відновлення України» від Чеського фонду Nadace Partnerství
Мета – розширити потенціал місцевих українських лідерів, щоб вони могли залучати іноземні інвестиції для сталого відновлення та налагодити зв’язки з чеськими компаніями. Учасники зможуть ознайомитися з:
?конкретними прикладами впровадження технологій у галузі енергетики та адаптації до зміни клімату,
?методами роботи із зацікавленими сторонами під час втілення проєктів,
?можливими невдачами та способами їх уникнути.
? Дати стажувань:
- 13 – 20 квітня 2024 року (Тема "Відновлювана енергетика та енергетичні спільноти").
- 11-18 травня 2024 року (Тема "Сталі будівлі, реконструкція").
На учасників(-ць) чекають:
?екскурсії та візити у населені пункти Європи, де розвивають ВДЕ (Чеська Республіка, Австрія, Словаччина);
?лекції та обмін досвідом;
?знайомство із спеціальними проєктами, технологіями, інституціями, ключовими фігурами та правовими умовами надійних рішень для сталого розвитку України у різних сферах.
?Заповнити анкету: https://cutt.ly/ewB1W8gE
 
‼️ Кінцевий термін подання заявок: ? березня 2024 року.
Деталі стажувань: https://cutt.ly/2wB1Wx1h
 
__________________________________________________________________
? Проєкт реалізує Nadací Partnerství (Чеський фонд екологічного партнерства) у співпраці з українськими партнерами ГО "Екосфера" та Екоклуб (Тел: +38 067 363-62-26 Поштова скринька: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...