До уваги ОМС! 14 березня – Конгресові слухання проєкту Національного плану з енергетики та клімату. Розпочалася реєстрація

14 березня об 11:00 розпочнуться Конгресові слухання проєкту Національного плану з енергетики та клімату (НПЕК).


Організатори – Офіс Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України та Міністерство економіки України запрошують представників органів місцевого самоврядування всіх рівнів, а також представників всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування взяти активну участь в обговоренні  проєкту Національного плану з енергетики та клімату.

НПЕК - стратегічний документ, спрямований на узгодження енергетичної та кліматичної політики для забезпечення сталого розвитку та відновлення економіки України.

Україна, як учасник Енергетичного Співтовариства та країна-кандидат на вступ до ЄС, зобов'язалася розробити цей План згідно з вимогами європейського законодавства.

Щоб долучитися до Конгресових слухань онлайн, зареєструйтеся до 15 год 13 березня за https://bit.ly/3TtJnPf.

Ознайомитись з проєктом НПЕК можна тут: https://bit.ly/3UCP1zu.

Ознайомитись з презентаційними матеріалами можна тут: https://bit.ly/3wMrd2r.

Трансляція Конгресових слухань наживо на Facebook-сторінках КонгресуМінекономіки та порталу «Децентралізація»

Міністерство економіки України координує розробку НПЕК, до якої долучені всі ключові міністерства і відомства, спільно з незалежними експертами під егідою аналітичного центру DiXi Group та ДУ «Інститут економіки та прогнозування НАН України» за підтримки Посольства Великої Британії та Net Zero World Initiative.

Інформаційний партнер Конгресових слухань - портал «Децентралізація».

* за матеріалами сайту "Децентралізація"

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...