На Дія.Бізнес запрацює каталог інноваторів енергоефективності України

Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України в партнерстві з Impact Force та Дія.Бізнес у межах програми “Інноватори енергоефективності України” проводять створення каталогу-мапи 50 компаній, які займаються інноваційними енергоефективними рішеннями в Україні.
Мапа має на меті визначити гравців ринку енергоефективності та надати їм навички та знання, необхідні для здійснення суттєвих змін, як в енергетичному секторі, так і в економіці України загалом.
Каталог міститиме 50 ключових організацій і компаній із різних напрямків та регіонів. Вся детальна інформація про ці компанії буде доступна на порталі Дія.Бізнес і допоможе підприємцям заявити про себе, знайти партнерів та інвесторів, замовників та нових клієнтів.
У каталозі можна буде ознайомитись з:
назвою бренду та коротким описом діяльності компанії;
логотипом бізнесу та фото, які ілюструють команду та товари/послуги;
сферою та географією діяльності;
посиланнями на сайт та соціальні мережі;
електронною поштою для зв'язку;
відкритою юридичною інформацією про компанію та іншим.
Участь у цій ініціативі безкоштовна.
Як долучитися, дізнавайтесь тут: https://saee.gov.ua/uk/news/5219
 
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...