Зустріч з представниками міжнародних інституцій

Попередня Наступна

Під головуванням Президента Асоціації, голови Харківської обласної ради Артура Товмасяна,  за участі першого віце-президента Асоціації Миколи Тітова та її виконавчого директора Дениса Олійника,

відбулася зустріч з представниками міжнародних інституцій, що сприяють наданню міжнародної технічної допомоги у Харківській області.

Під час заходу було обговорено нові можливості для співпраці як в рамках тих проєктів, що знаходяться в активній фазі, так й тих, що плануються до реалізації найближчим часом. З презентацією власних проєктів виступили представники таких інституцій, як Харківський регіональний офіс Програми «U-LEAD з Європою», Східноукраїнське представництво Міжнародного фонду «Відродження», Моніторингова місія ООН з прав людини, Східне регіональне представництво Українського фонду соціальних інвестицій, Харківський офіс Фонду Конрада Аденауера в Україні, Східного регіонального хабу Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ та інші.

Як зазначив під час зустрічі Артур Товмасян: «Харківщина завжди зацікавлена у впровадженні проєктів, які сприятимуть успішному розвитку громад та реалізації місцевих ініціатив. Така співпраця - пріоритет. Зробимо все необхідне задля того, щоб поглибити роботу громад із міжнародними інституціями, які працюють на території України та, зокрема, в Харківській області».

В результаті було вирішено провести вже найближчим часом відповідну зустріч, але вже за участі керівників громад Харківщини та представників донорських організацій, аби створити умови для максимального використання наявного потенціалу та значного підвищення залучення обсягів міжнародної технічної допомоги в регіон.

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...