Ініціатива з проектів муніципального партнерства від «U-LEAD з Європою»

Програма «U-LEAD з Європою» оголошує Ініціативу з проектів муніципального партнерства для виявлення та сприяння розробці проектів місцевого розвитку регіонального значення, які можуть бути подані на фінансування до як національних, так і міжнародних фінансових установ.

Метою ініціативи є вдосконалити спроможність громад:

  •  успішно формулювати та розробляти проекти
  • зміцнити муніципальне партнерство
  • надати можливість громадам отримати доступ до наявних ресурсів фінансування для реалізації інвестиційних проектів.

Вони спрямовані на покращення рівня життя людей, якості послуг та наявної інфраструктури у житлово-комунальній сфері, сфері транспорту, водопостачання та водовідведення, енергетики, охорони навколишнього середовища та адаптації до кліматичних змін, а також у сфері охорони здоров'я, освіти, культури, соціальної допомоги, туризму чи розвитку бізнесу.

 Ініціатива продемонструє громадам важливість та переваги муніципального партнерства у реалізації проектів місцевого розвитку такого масштабу та значення, які зможуть зацікавити ключові фінансові установи, що працюють в Україні - державні установи, донорські партнерські організації, вітчизняні банки та міжнародні фінансові установи, і які будуть краще відповідати вимогам різних фінансових інструментів.

 Хто може взяти участь?

 До участі в цій ініціативі запрошуються громади-партнери з 24 областей України, які бачать спільні можливості ефективного управління ресурсами для розвитку та покращення якості життя своїх мешканців. Програма «U-LEAD з Європою» буде переважно орієнтуватися на громади з населенням менше ніж 50000 осіб.

 Кінцевий термін подання запитань для роз'яснення: 20 травня 2021 року

 Кінцевий термін подання заявки: 25 травня 2021 р. до кінця дня.

 Інформаційна сесія відбудеться онлайн 5 травня 2021 року. Форму для реєстрації можна завантажити тут: https://bit.ly/3tKsEI4

 Будь ласка, надсилайте реєстраційну форму на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 Посібник для громад можна завантажити тут: https://bit.ly/3tPK7z4

 Анкету, яку потрібно заповнити, можна завантажити тут: https://bit.ly/32FFNWS

 Типові запитання та відповіді можна завантажити тут: https://bit.ly/3tNpjbp

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...