Сергій Чернов: 255 років тому утворено Слобідсько-Українську губернію з центром у Харкові

Вітання голови Харківської обласної ради, президента Асоціації Сергія Чернова з Днем Харківської області.

 

Дорогі друзі, земляки! Щиро вітаю з Днем Харківської області!

 

255 років тому утворено Слобідсько-Українську губернію з центром у Харкові. Славетне минуле і гідне сьогодення поєднала у собі історія Харківщини.

 

Сучасна Харківщина – успішний регіон, який має унікальний промисловий, науковий, аграрний та, найважливіше, людський потенціал. Тож, переконаний, що літопис області повнитиметься новими відкриттями та досягненнями в ім'я розвитку та добробуту.

 

19 вересня – символічна і пам'ятна дата: у цей день 1943 року наша рідна земля остаточно була звільнена від фашистських загарбників. Схилимо голови в пам'ять про визволителів. Передамо нащадкам відчуття неосяжної вдячності за змогу творити майбуття.

 

Хай цей видатний день стане для нас стимулом та запорукою творення успішної Харківщини. Кожен з нас може зробити багато для миру, розвитку та процвітання рідного краю. Успіху тобі, Харківщино! Зі святом, дорогі земляки!

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...