Навчальні заходи

Відбувся навчальний семінар-практикум

Сьогодні, 24.02.2021 р.,у режимі відео конференції Асоціацією у співпраці з Харківською обласною радою та Харківською обласною державною адміністрацією проведений навчальний семінар-практикум на тему

«Практика управління об'єктами охорони здоров'я та соціального захисту населення в умовах реформування місцевих рад та районних державних адміністрацій». У роботі семінару взяли участь голови громад та районних рад, профільні заступники голів, керівники та спеціалісти профільних підрозділів, юрисконсульти та депутати місцевих рад, керівники профільних підрозділів райдержадміністрацій та обласної державної адміністрації.

Семінар відкрив та виступив із вступним словом Президент Асоціації Сергій Чернов. Модератором заходу виступив Микола Тітов - перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації

З інформацією виступили:

Черняк Михайло Євгенійович - радник голови Харківської обласної державної адміністрації;
Бондарчук Геннадій Вадимович - заступник директора Департаменту охорони здоров'я обласної державної адміністрації;
- Шпарага Юрій Іванович - Директор департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації;
Михайлов Олег Володимирович – адвокат, радник Асоціації.

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...