Секції Асоціації

Секції Асоціації є робочими органами Асоціації без статусу юридичної особи, які ставлять на меті забезпечення виконання завдань Асоціації по окремих напрямках та в окремих сферах діяльності органів місцевого самоврядування різних рівнів, консолідацію зусиль при вирішенні інших статутних завдань Асоціації. 

Секція районних рад
  • Керівник Постнікова Ірина Олександрівна - віце-президент, голова Чугуївської районної ради.
Секція сільських рад
  • Керівник Олександр Шмиголь, голова Вільхівської сільської ради Харківського району.
Секція селищних рад
  • Керівник Чернобай Олег Олександрович - віце-президент, Пісочинський селищний голова Харківського району.
Секція міських рад
  • Керівник Степанець Анатолій Вікторович - віце-президент, Вовчанський міський голова. 

Скачати Положення про Секції.


Робота Секцій:


 

Засідання керівників секцій Асоціації

відбулося сьогодні у приміщенні Виконавчої дирекції на виконання доручення Сергія Чернова, президента Асоціації, голови обласної ради, яке було надане під час проведення минулих Загальних зборів Асоціації від 30 січня 2019 року.

 Нараду провів перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації Микола Тітов.

 На порядку денному були розглянуті питання щодо корегування плану роботи Асоціації на 2019 рік.

 За пропозицією керівників секцій, Виконавча дирекція опрацює та підготує додаткові заходи (семінари, круглі столи, обмін досвідом тощо) за різними напрямками для заступників керівників місцевих рад, керівників структурних підрозділів за участі експертів, науковців, практиків – фахівців обласної ради, обласної державної адміністрації, Мінрегіонбуду.

 Окрім того, учасники зустрічі розглянули інформацію Галини Мінаєвої, Чугуївського міського голови, віце-президента Асоціації, керівника секції міських і селищних рад, селищ, які є районними центрами та Віктора Ковтуна, голови правління Харківської організації Національної спілки художників України, народного художника України, лауреата Національної премії України ім. Т.Г. Шевченка, академіка, професора щодо підготовки до урочистого відзначення 175-річчя від Дня народження Іллі Рєпіна, всесвітньо відомого художника, що народився у м. Чугуїв.

 В роботі наради взяли участь працівники виконавчого апарату обласної ради та виконавчої дирекції Асоціації.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...