З Днем юриста!

Дорогі друзі, колеги!

Від щирого серця вітаю юристів місцевого самоврядування з професійним святом!

Становлення вітчизняної юридичної школи відбувалося саме у нашому місті. Харків по праву вважають юридичною столицею України, кузнею високопрофесійних кадрів. Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, Національна академія правових наук України вже стали символами Слобожанщини. 

Внесок фахівців права у державотворчі процеси набуває колосального значення в умовах сьогодення. Зміни адміністративно-територіального устрою, децентралізація та інтеграція України у світове співтовариство вимагають безперервної еволюції національного законодавства. Хай усвідомлення власної відповідальності надихає на нові звершення в ім’я укріплення верховенства Закону і Права.

Пишаюся тим, що моє життя пов’язане із харківською юридичною наукою.  Ціную, глибоко поважаю колег та бажаю кар’єрного зростання, задоволення результатами своєї праці, міцного здоров’я, злагоди, добробуту.

 З Днем юриста України!

Президент Асоціації, голова Харківської обласної ради

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...