Почесні громадяни Харківської області відвідали село Бердянка Красноградського району

Сьогодні, 08 жовтня, Почесні громадяни Харківської області прийняли участь у урочистостях з нагоди відкриття нового спортивно-оздоровчого комплексу.

На новому футбольному полі відбувся футбольний матч між командою ветеранів футболу Збірної України  (капітан Владислав Ващук) та Збірною Красноградського району.

Сотні мешканців навколишніх сіл Красноградщини мали можливість спостерігати за цікавою грою та майстерністю ветеранів футболу.

Під час перерви Почесні громадяни спілкувалися з футболістами та учасниками заходу.

На згадку про зустріч подарували керівнику господарства, Почесному громадянину Харківської області Івану Гляню картину народного художника України, Почесного громадянина Харківської області Віктора Ковтуна.

Він імені Почесних громадян голова Ради Микола Тітов поздоровив сельчан, подякував за співробітництво аграрного бізнесу і місцевого самоврядування у створенні сучасного спортивного комплексу та побажав щоби не тільки молодь активно займалася фізкультурою та спортом.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...