Співпраця з Харківським обласним центром зайнятості - важливий аспект розвитку громади

До Богодухівської міської територіальної громади з робочим візитом завітав директор Харківського обласного центру зайнятості Володимир МІНЕНКО.

Володимир Леонідович зустрівся з Богодухівським міським головою Володимиром БЄЛИМ. Обговоривши перспективи та напрямки майбутньої співпраці,  сторони  підписали Угоду про спільну діяльність.

На урочистому заході були присутні старости і діловоди громади, які нещодавно пройшли курс підвищення кваліфікації за напрямом: «Староста у громаді: статус, повноваження, можливості», а сьогодні отримали від Володимира Леонідовича відповідні Посвідчення. 

Володимир Миколайович наголосив, що Богодухівська міська рада готова систематично організовувати навчання для працівників різних галузей, адже розвиток громади неможливий без постійного вдосконалення та розвитку тих, хто безпосередньо бере у ньому участь.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...