Оголошується набір учасників та учасниць на онлайн-тренінг програми «Активні громадяни»

Тренінг відбудется на тему «Розвиток велоінфраструктури в моїй громаді» від ГО «Молоді Агенти Змін» в рамках програми Active Citizens Ukraine за підтримки British Council Ukraine та у партнерстві з ГО «Асоціація велосипедистів Києва» ( U-Сycle).

Тренінг відбудеться 1-4 лютого з 17:30 до 21:00 на платформі Zoom.

«Під час тренінгу ви дізнаєтесь основні принципи та особливості програми «Активні громадяни», яка спрямована на об’єднання активістів та активісток навколо найважливіших проблем суспільства», - розповіли організатори.

Учасники та учасниці тренінгу отримають сертифікат міжнародного зразка та можливість продовжити навчання на всеукраїнських семінарах та тренінгах Британської Ради, а також зможуть спробувати свої сили під час конкурсу проєктів соціальної дії та інших активностях програми, що дасть можливість отримати фінансування для реалізації своєї ініціативи.

Участь у тренінгу безкоштовна.

Реєстрація за посиланням обов’язкова https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSePKAf-jvawuUT9xModWLMLLn1A2nFzUaMwuDTfF8-mg7X1UQ/viewform

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...