Навчання для старост: реєстрація триває до 15 лютого

Асоціація об’єднаних територіальних громад за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» впроваджує нову Ініціативу «Підвищення професійного рівня та кваліфікації старост через обмін досвідом, навчання та діалог з центральними органами виконавчої влади».

Буде проведено 12 онлайн-тренінгів для старост із усієї України. Розпочинається відбір старост із Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей.

Тренінги відбудуться:

  • для учасників із Сумської, Тернопільської областей – 04 березня 2022 р.
  • для учасників із Харківської, Херсонської областей – 11 березня 2022 р.
  • для учасників із Хмельницької, Черкаської областей – 16 березня 2022 р.
  • для учасників із Чернівецької, Чернігівської областей – 01 квітня 2022 р.

Програма  тренінгів є ТУТ.

Для реєстрації на участь у відборі, старостам варто заповнити форму за посиланням. Кількість місць обмежена.

Реєстрація триватиме до 15  лютого 2022 року включно.

Про результати відбору старост повідомлятьдодатковим листом, орієнтовно за тиждень до відповідної дати проведення тренінгу.

Перевага надаватиметься учасникам, які попередньо не брали участь у навчаннях для старост за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Для участі у тренінгу староста повинен бути забезпечений мінімальним технічним обладнанням (комп’ютер, камера, мікрофон) та гарантувати повну залученість при проведенні заходу.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...