Перший заступник Валерій Завалій взяв участь у звітуванні старости Лебедівського старостинського округу

5 серпня перший заступник селищного голови Валерій ЗАВАЛІЙ взяв участь у звітуванні старости Лебедівського старостинського округу Валентини ЧЕРКАС.
У своїй промові староста підвела підсумки виконаної роботи за 2021 рік, поставила плани на 2022 рік, висловила свої думки та вислухала присутніх стосовно поточних проблем старостинського округа.
Після звітування громадяни мали можливість поспілкуватись та поставити питання Валентині ЧЕРКАС та Валерію ЗАВАЛІЮ. Найгостріші з них: косметичний ремонт пам’ятників в селах Лебедівка та Красноярка, питання водопостачання в селах старостату, встановлення лічильників для води, ремонт доріг, своєчасна заміна світильників та лампочок вуличного освітлення, питання автобусного сполучення для перевезення громадян із села Красноярка.
Довгих обговорень набуло суперечне питання подальшого функціонування Лебедівської загальноосвітньої школи. Жителі звернулись до першого заступника селищного голови з проханням організувати спільну зустріч для обговорення цієї гострої проблеми.
На звітуванні була присутня директорка Сахновщинської районної філії Харківського обласного центру зайнятості Наталія КАЛІНІНА, вона проінструктувала внутрішньо переміщених осіб та жителів старостату стосовно послуг, які надаються установою під час війни.
Перший заступник селищного голови вислухав всі скарги, пропозиції та прохання старости й мешканців Лебедівського старостинського округу. Їх вже передано селищному голові. З наступного тижня розпочнуться обговорення та робота над ними.
Джерело: Сахновщинська громада
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...