Підприємців громад запрошують на навчання з соціального підприємництва

4 березня організація Платформа соціальних змін запускає 9-ий набір на Акселератор соціального підприємництва.


Уже понад 350 осіб з усієї країни успішно пройшли програму та змогли залучити фінансування для розвитку своєї справи. Їм допомогли створити сталу бізнес-модель, знайти інструменти підвищення прибутку та вдосконалити соціальну складову.

Програма передбачає програму менторства, де з кожним підприємцем індивідуально працюватимуть експерти, які надаватимуть консультації у точкових питаннях введення бізнесу. Зокрема, після захисту власного проєкту слухачі отримають можливість залучити грант на масштабування бізнесу.

Акселератор складається із трьох модулів, які охоплюють такі теми як:

  • соціальне підприємництво;
  • аналіз місії, візії та бізнес-моделі підприємства;
  • маркетинг та продажі;
  • стратегічне планування і стратегічні цілі;
  • фінансовий менеджмент, фандрейзинг та презентацію проєкту інвестору.

До участі запрошують соціальних підприємців із добре пропрацьованою ідеєю бізнесу або тих, хто вже має власне підприємство. Програма допоможе пропрацювати бізнес-модель, адаптуватися до роботи під час кризи та масштабуватись. Зокрема, це чудова нагода познайомитись з однодумцями та заробляти стабільно, при цьому вирішуючи соціальну проблему.

Участь у програмі безкоштовна, навчання проходитиме в онлайн-форматі.

Ознайомитись з деталями та зареєструватися можна за посиланням: https://sochange.webflow.io/

Набір на програму закривається 23 лютого.

* за матеріалами сайту "Децентралізація"

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...