Загальні збори Асоціації затвердили звіти за минулий рік

Сьогодні під головуванням президента Асоціації Тетяни Єгорової-Луценко відбулись Загальні збори.

Керівники місцевих рад Харківщини зустрілися в дистанційному режимі та обговорили низку організаційних питань щодо діяльності Асоціації.

Тетяна Єгорова-Луценко, витаючи учасників, підкреслила важливість спільної роботи органів місцевого самоврядування області, яких об’єднує Асоціація, особливо у період воєнного стану.

Звіт про проведену роботу Правління та Виконавчої дирекції Асоціації у 2022 році провів перший віцепрезидент – виконавчий директор Асоціації Микола Тітов, а звіт Ревізійної комісії - Сергій Дуванський,  голова Ревкомісії Асоціації, голова Ізюмської районної ради.

За результатами розгляду, Загальні збори затвердили обидва звіти та внесли деякі зміни у керівний склад Асоціації.

Наступні Загальні збори планується провести вже у поточному місяці в режимі «офлайн», однак з урахуванням вимог безпеки.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...