Як український бізнес підлаштовується під реалії війни: Тетяна Єгорова-Луценко ознайомилась з роботою релокованого з Харківщини підприємства

Голова Харківської обласної ради, президентка УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко з робочим візитом перебуває у Вінницькій області.
У ході робочої поїздки вона ознайомилась з роботою ТОВ «Грін кул», що входить до складу торгово-промислового холдингу «UBC Group», – провідного світового лідера з виробництва холодильної техніки для напоїв і продуктів, яке володіє 24% світового ринку виробництва промислового холодильного обладнання.
Частина потужностей «Грін кул», окрім Вінниці, була зосереджена у Харківській області (Харків, Дергачі). На підприємстві у Дергачах до війни працювало близько тисячі робітників. Після повномасштабного російського вторгнення виробничі лінії з нашого регіону, були релоковані на Вінниччину.
«Вдячна місцевій владі за підтримку бізнесу, а саме створення комфортних умов для релокації із зони бойових дій та ефективного розвитку. Це створення індустріальних парків, зменшення податкового навантаження і прийняття спеціальних программ, - сказала Тетяна Єгорова-Луценко. - Не втрачаю надії, що нам вдасться створити відповідні умови для того, щоб повернути наші підприємства у Харківську область».
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...