Шановні голови територіальних громад!

‼ Продовжується опитування щодо стану співробітництва територіальних громад, яке проводять Програма DOBRE у співпраці з Офісом Конгресу МРВ при Президентові України.
? Активність громад виявилася дуже високою! За 2 робочих дні вже надали відповідь 422 громади. На карті видно кількість громад, які відгукнулися від їх загальної кількості в областях.
? Молодці, дякуємо!!! Але результати щодо вашої думки будуть більш об’єктивними, якщо в опитуванні візьме участь ще більша частина голів громад.
‼ Тому звертаємося до тих, хто не знав чи не встиг - на 10 хв відкрийте посилання на Анкету ТУТ ➡️ https://docs.google.com/.../1FAIpQLSeL80Cx.../viewform...
 
? На основі опитування буде підготовлено та презентовано аналітичний звіт з висновками та пропозиціями щодо подальших законодавчих, організаційних кроків розвитку інструменту співробітництва громад.
* за матеріалами сайту "Децентралізація"
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...