Звернення Президента Асоціації Тетяни Єгорової-Луценко до Дня українського добровольця

Вся країна відзначає - свято героїв та справжніх патріотів своєї держави, котрі за покликом серця у надскладний для країни час стали на її захист.
Ви – приклад для наслідування усім громадянам, адже рішуче та самовіддано стали на захист своєї країни, захисники незламності українського духу, суверенітету та територіальної цілісності України.
Ви, сильні та мужні чоловіки і жінки, які тримали Майдан, а згодом першими рушили на захист кордонів і рубежів, де підступний російський загарбник із гарматами, танками та ракетами зазіхнув на наші території. Всіх вас об’єднує почуття великої любові до рідної країни та прагнення, щоб Україна була мирною, квітучою, вільною, цивілізованою та демократичною державою.
Ви гідно носите звання українського добровольця. Ваші героїчні вчинки – взірець справжнього патріота для прийдешніх поколінь, адже воля у нас в крові, а незалежність – це те, що належить нам по праву. Дякуємо кожному і кожній за вашу мужність, героїзм та самопожертву.
Низько схиляємо голови перед героями-добровольцями, які віддали своє життя за Україну, хто вирушив у останню битву, захищаючи нас із вами. Світла пам’ять.
Бажаю всім захисникам і захисницям міцного здоров’я та сили духу. Скорішого повернення додому усім, хто зараз на передовій. Молимося за кожного з вас.
Слава українським добровольцям!
Слава Україні!

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...