Проєкт "Голос громад — Харківщина" Програми DOBRE проводить опитування

Запрошуються представники громадських та благодійних організацій, ініціативних груп та активістів Балаклійської, Малинівської, Мереф’янської, Роганської, Старосалтівської та Чугуївської територіальних громад пройти опитування в межах проєкту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» Програми DOBRE.

Опитування допоможе  створити картування громадського сектору та дозволить краще зрозуміти потреби та можливості для спільної роботи в рамках проєкту.

Деталі та форма за посиланням: https://forms.gle/uA6V6fies2yFFpXq7

Тривалість опитування: 10 хвилин

Під час співпраці з проєктом, ви зможете:

• покращити рівень розвитку своєї організації;
  • взяти участь у навчальних заходах із проєктного менеджменту, розвитку комунікаційних, лідерських компетентностей та інших тем, відповідно до запиту організацій громади;
  • отримати консультації фахівців;
  • обмінятися досвідом із колегами з інших громад;
  • взяти участь у конкурсі міні-проєктів та отримати грант 3000 $.

* за матеріалами сторінки DOBRE. Голос громад - Харківщина

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...