Новини громад

На сайті Асоціації працює інформаційна стрічка «Новини громад». Надсилайте новини на електронну скриньку Асоціації info@association.kharkov.ua з поміткою «Новини громад». У стрічці "Новини громад" розміщуються посилання на контент лише новинного характеру, який відображає події відповідної ради (громади) та не містить провокативного або рекламного змісту.

День міста Лозова

Шановні лозівчани та гості нашої громади!
Ми з вами живемо у доглянутому та відносно спокійному місті. Ми разом приймаємо виклики війни і разом їх долаємо.
Попри усі складнощі Лозова гостинно приймає переселенців, знаходить можливість підтримувати інфраструктуру, розвивати медицину, виховувати та вчити дітей. За це низько вклоняємося нашим захисникам, які не пустили ворога на нашу рідну Лозівщину. Вічно пам’ятатимемо кожного, хто за це віддав життя.
Зараз, найголовніше, усім нам бути єдиною міцною родиною, у котрій кожен готовий підтримати та допомогти. Пам’ятаючи наших полеглих хлопців та ті світанки, що вони нам подарували, ми не маємо людського права зневірюватися або з’ясовувати хто, що, кому винен.
Вірю і все роблю для того, щоб наша Лозова стала ще гарнішою та комфортнішою. Щоб діти знову співали та танцювали на сцені Палацу культури, щоб наші будинки не дивилися порожніми вікнами після обстрілів, щоб ми продовжили усі проекти, що запланували до війни, а їх було чимало.
Все у нас обов’язково вийде, адже у нас стільки надійних помічників. Я вдячний нашим волонтерам, міжнародним партнерам, народному депутату України Юлії Світличній, начальнику Харківської обласної військової адміністрації Олегу Синєгубову, голові Харківської обласної ради Тетяні Єгоровій Луценко та всім причетним.
А на завершення улюблена фраза лозівчан:
«Наземної загрози немає.
Лозова – це Україна!
Слава Україні»
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...