Новини громад

На сайті Асоціації працює інформаційна стрічка «Новини громад». Надсилайте новини на електронну скриньку Асоціації info@association.kharkov.ua з поміткою «Новини громад». У стрічці "Новини громад" розміщуються посилання на контент лише новинного характеру, який відображає події відповідної ради (громади) та не містить провокативного або рекламного змісту.

"Документально закріпили нашу тривалу взаємодію. Отримуємо підтримку Харківського представництва Червоного Хреста з початку повномасштабного вторгнення.

16 червня 2022 року Сахновщинська селищна рада під головуванням селищного голови Володимира СУЄЦЬКОГО та за участі секретаря Віталія ЯКОВЕНКА, заступників селищного голови, депутатів, керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств провела ХX сесії VIIІ скликання.
Першу допомогу від ООН громада отримала ще в травні. Це були матраси, пледи та інші необхідні речі для людей, які втекли від війни до Первомайського.

Сторінка 1 із 3

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 52 громади, 7 районних рад та Харківська обласна рада, що складає 93,7% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...