Новини громад

На сайті Асоціації працює інформаційна стрічка «Новини громад». Надсилайте новини на електронну скриньку Асоціації info@association.kharkov.ua з поміткою «Новини громад». У стрічці "Новини громад" розміщуються посилання на контент лише новинного характеру, який відображає події відповідної ради (громади) та не містить провокативного або рекламного змісту.

Привітання фармацевтів у Чугуєві

Є професії загальновизнані героїчними. Рятувальники, військові, поліцейські - саме ці люди для нас, пересічних українців, уособлюють щоденний героїзм.

Проте війна суттєво розширила цей перелік, доповнивши його професіями суто мирними, проте такими, які стали надважливими у тяжкі воєнні часи. Одна з таких професій - фармацевти. Всі ми, мешканці громади, пам'ятаємо перші дні війни, коли звичні і найнеобхідніші речі відразу стали недосяжними, а таке, давно вже забуте українцями явище, як черги, стало нашою повсякденністю. Одним з найбільш гострих моментів в ті страшні дні стала нестача ліків. І саме без перебільшення героїчна робота наших фармацевтів, провізорів та допоміжного персоналу аптек дозволила переломити цю складну ситуацію. Завтра наші шановні фармацевти відзначатимуть своє професійне свято. А сьогодні я від імені всієї громади та від себе особисто привітала їх, побажала вдячних пацієнтів та звичайно ж, миру. Спасибі вам, шановні, за вашу, таку важливу для кожного з нас, роботу!

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...