Микола Тітов вручив «Слобожанську славу»

Сьогодні під час засідання спілки ветеранів Афганістану, яка відбулася у адміністрації Шевченківського району Харківської міської ради, учасники зустрічі вітали з 75-ріяччям Валерія Попова, члена цієї громадської організації.

 Перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації Микола Тітов від імені голови Харківської обласної ради Сергія Чернова та всього депутатського корпусу передав вітання Валерію Попову та за вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді, високий професіоналізмвручив вручив найвищу обласну відзнаку «Слобожанська Слава»

 Окремі вітання Микола Тітов передав від першого заступника голови обласної ради Віктора Коваленка, який разом з Валерієм Поповим проходили військову службу в Афганістані.

 Ювіляру були вручені також Почесні грамоти обласної державної адміністрації, Харківської міської ради, військового комісаріату, Харківської обласної ради ветеранів та інших організацій.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...